Dansul mirilor, wedding photographer Bucharest

Dansul mirilor

10 decembrie, 2016   I   by adminlaur

Se spune ca dansul este limbajul ascuns al sufletului si tind sa fiu de acord cu asta. Fiecare pas duce spre celalt, mainile se impreuneaza sa formeze perechea perfecta, ritmul se face simtit iar muzica continua sa ghideze pasii.

Dansul mirilor reprezinta modul prin care se incepe nunta oficial, insa e un moment special in sine. Doua suflete care au ales sa-si uneasca destinul isi unesc si pasii sa creeze o simfonie de miscare si ritm. Ea invata sa aiba incredere in el, el invata sa o ghideze pe ea. Ochii lor privesc spre acelasi orizont iar corpurile devin unul. Invitatii privesc cu emotie cu vraja dansului ii poarta pe tinerii casatoriti pas cu pas, cum emotia momentului ii copleseste dar reusesc ambii sa radieze de fericire. Primul dans din multe altele care o sa urmeze dar cel mai important. O impreunare pe vecie in dans si iubire. Un moment ce vrei sa ramana in memoria tuturor ce au luat parte la nunta.

De aceea ai nevoie de un fotograf care sa danseze o data cu voi astfel incat sa susprinda fiecare emotie de pe chipurile voastre. Un fotograf care sa studieze sala, sa vada in ce parte va puteti duce cu fiecare noua miscare si cum poate sa va urmeze astfel incat sa nu intrerupa dansul. Iar dupa multe nunti surprinse in cadru pot spune cu mandrie ca eu sunt acel fotograf.

Am fost martor la multe dansuri de inceput iar fiecare e special in sine. Fiecare reprezinta o noua provocare pentru mine pe care o accept si ma ridic la nivelul ei. Am lucrat si cu scoli de dans astfel incat sa inteleg dinamica miscarilor, sa pot pricepe ce inseamna fiecare pas si cum se transpune importanta momentului in felul in care copurile se petrec unul pe celalalt. Singura lectie pe care o dau tuturor este sa fie calmi. Sa invete sa aiba incredere unul in celalt si sa lase purtati de muzica. Sa nu fie atenti la pasi ci la ritm, sa nu priveasca cu indoiala ci cu incredere, sa nu se sperie daca gresesc ci sa continue siguri pe ei ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Dansul e ca viata. Un pas gresit nu inseamna sfarsitul, ci doar o mica oprire. Cand va veti aminti de acele momente veti zambi strengar gandindu-va cat v-ati stresat pentru nimic si cum totul a mers perfect in final. Mai putine griji si mai mult dans.

Dupa ce veti termina dansul si aplauzele vor siroi in jurul vostru un blitz tot va straluci in multime. Cadrele curg, momentele se pastreaza. Pentru ca un moment asa special nu poate fi uitat, ci trebuie celebrat cu fiecare ocazie. Un album intreg de pasi de dans va asteapta la final. Un album in care am pus toate atentia si pasiunea mea de fotograf si tot respectul pe care il am pentru taina casatoriei.

Alege sa imortalizezi dansul mirilor si apeleaza la serviciile unui fotograf de nunta profesionist. Da-mi voie sa-ti surprind amintiriile in albume foto.

 

Leave Your Comment