This is title

Despre Mine

Despre Mine

 

O viata intreaga am incercat sa surprind momente. Cand eram mic vroiam sa pastrez cadrul unei mese in familie, vroiam sa imortalizez acele trairi, sentimente pentru totdeauna. Priveam la fiecare in parte si vedeam fericirea lor, vedeam cat de mult se bucura ca sunt acolo. Vroiam ca si ei sa-si aminteasca de acele momente frumoase.

De aceea am incercat sa inteleg mereu oamenii pe care ii suprind in cadru. Intotdeauna am cautat sa redau in fotografie ceea simt ei si sa aleg cadrul care aduce exprima cel mai puternic asta. Fiecare gest, pozitia a mainilor, a capului si corpului conteaza. Doar atunci poti spune ca un cadru este reusit, cand el surprinde esenta momentului capturat.

Am ales meseria de fotograf de nunta pornind de la un hobby si dezvoltându-mi abilitatile si cunostintele printr-un efort continuu, pentru aprofundarea notiunilor de fotografie, de tehnica si arta fotografica am ales sa urmez cursurile de fotografie-aprofundat(12 luni) fotografie de nunta(4 luni) si cursul de fotografie – avansati(4 luni) predate de Adrian Nasturica si cursul de editare high end(6 luni) predat de Alex Chinschi in cadrul scolii New Age.

Poate de aceea am ajuns sa fiu fotograf de nunta. Pentru ca am vrut sa surprind momente fericite, momente care vor fi revazute intr-o fotografie peste timp si timp, momente care aduc la viata o emotie puternica.

De ce fotografia de nunta? De ce iubesc fotografia de nunta atât de mult?

Nuntile au regulile lor si, în unele privinte este un eveniment foarte bine orchestrat, stii ce se va întâmpla, stii cand se va intampla …majoritatea nuntilor au un desfasurator bine pus la punct si totusi nu sti nimic .

Fiecare nunta este un eveniment complet diferit, fiecare cuplu adauga ceva nou la experienta mea .

Îmi place sa fiu acolo pentru a captura momente de suflet din viata proaspatului cuplu , imi place sa surprind emotia, dezamagirea, bucuria, lacrima de fericire din coltul ochilor, zambetul …..

Fotografiile sunt marturia fiecarei clipe traite in acele momente. Ma bucura enorm sa stiu ca pot sa aduc aminte prin munca mea de momentele marcante ale vietii lor, sa stiu ca munca mea va fi privita peste timp cu aceeasi prospetime. Si de aceea vreau ca totul sa fie perfect si fiecare nunta in parte e diferita, fiecare nunta in parte primeste atentia mea completa. Caci totul se petrece o singura data. Sfanta taina a casatoriei uneste doua suflete ce au ales sa mearga in viata impreuna. Clipa aceea trece, ca de altfel cum trec toate. Fotografiile . insa , stau marturie fericirii lor. Fac tot posibilul atunci ca acele fotografii sa fie perfecte.

Nunta ca eveniment pentru un fotograf poate fi o mina de aur din punct de vedere al cadrelor surprinse.

Cu toata emotia si agitatia din jurul actorilor principali. Cu toate micile detalii si întâmplari care fac din fiecare nunta un eveniment unic si irepetabil , iar pentru mireasa o zi care se termina foarte, foarte repede, asa ca sfatul meu este sa va bucurati de ea cat de mult puteti.

Cea mai mare bucurie pentru un fotograf feed back-ul mirilor . Acel simplu : „Multumesc, sunt superbe fotografiile!” si emotia din glasul care ti-a spus asta valoreaza enorm .