This is title

Fotograf Botez

Sedinte Foto pentru Botez in Bucuresti

 

Minunea nasterii unui copil nu poate fi explicata in cuvinte. Prima atingere a mainii sale catifelate iti da fiori pe sirea spinarii si te lasa uimit de miracolul procrearii. Acea mana mica va creste si va fi cea pe care te vei baza in zilele din urma. Va trece prin tot ce ai trecut si tu iar mandria ce o vei avea cand iti vei vedea copilul mare nu poate fi exprimata in cuvinte. Iar primul sau pas important in viata va fi botezul. Datina spalarii de pacatul stramosesc il va surprinde incojurat de familie si nasi. Un prim moment al sau ce trebuie comemorat, iar asta e de datoria unui fotograf de botez.

Mai exact datoria si placerea imi revin mie -fotograf de botez in Bucuresti – Laurentiu Gales. Cu o experienta de o viata ca si fotograf, surprind fiecare emotie si zambet intr-un cadru foto. Prin urmare garantez pentru munca mea si satisfactia oferita de rezultatul final.

Ca sa va ajut cu organizarea, ofer servicii foto de botez complete incepand cu imbracatul bebelusului-acasa, la ceremonia religioasa, petrecerea de dupa. De asemenea pot oferi sfaturi cu privire la organizare. Participand la foarte multe evenimente de gen am o privire de asamblu cu privire de ansamblu astfel incat daca doriti ajutor in privinta detaliilor de pregatire, sau idei … va stau la dispozitie cu drag.

Iar pentru ca nimic din toata magia botezului sa nu se uite, fiecare cadru suprins si fiecare sclipire din ochii micutului vin la pachet intr-un album foto al botezului. Iar pentru o imagine de ansamblu completa, se pot oferii si servicii de filmari video pentru botez prin intermediul colaboratorilor nostri. Pentru ca bebelusul tau sa se uite peste ani la prima lui experienta de viata si sa zambeasca de fiecare data.